Persoonlijke uitvaart

Omdat elk leven een waardig afscheid verdient

Betrokken, warm, persoonlijk, met aandacht voor details, vakkundig, verzorgd

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring. Ons bedrijf bestaat uit een team van zeven deskundige en ervaren mannen en vrouwen. Warmte, persoonlijke aandacht, oog voor details, betrokkenheid, een luisterend oor als het echt nodig is, zijn elementen die wij voorop stellen. Natuurlijk zijn wij een bedrijf dat in de eerste plaats zorgt voor een professionele en goed georganiseerde uitvaart. Maar natuurlijk zou u ook anders kunnen opvatten. Wij proberen op een natuurlijke wijze gestalte te geven aan úw wensen.

Samen is ons sleutelwoord

Graag geven we samen met u uitdrukking aan gevoelens die het overlijden van een dierbaar persoon oproepen. Naast de zorg voor de praktische invulling werken we vooral vanuit ons hart. Het afscheid moet immers zo zijn dat u er, ondanks alle verdriet, met een goed gevoel op terug kunt kijken. Tijdens het afscheid staan de gevoelens van u als nabestaande of de unieke wensen van de overledene centraal. Belangrijk is het gevoel dat u er niet alleen voor staat. Samen is ons sleutelwoord. Wij zijn er voor ú.

Alles is mogelijk: ú bepaalt het

Wij kunnen u op basis van ervaring helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij spelen daarbij een ondergeschikte, maar op de achtergrond een leidende en vooral ondersteunende rol. Begripvol, vakkundig en doortastend. U krijgt steeds te maken met dezelfde persoon zodat er een persoonlijk contact kan ontstaan en u zich geen nummer gaat voelen. Want ieder mens is uniek, ieder afscheid ook. Bijna alles wat u wilt tijdens het afscheid is mogelijk, ú bepaalt het, wij regelen het. Wij zijn pas tevreden als u zegt: het is goed zo.